Perlepung med neon

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

StyleDesignCreate: Hama perler pung

Jeg har syet en pung mere af hama perler. Denne gang med mønster og ikke bare tilfældige farver, som jeg har brugt til mange af de andre perlepunge, jeg har lavet. Denne er også blevet lidt større, end dem jeg før har lavet.

Jeg e blevet lidt bidt af at sy hama perler. Det giver samme ro, tilfredsstillelse og afslapning som at brodere, men det går bare lidt hurtigere.

StyleDesignCreate: Hama perler pung

StyleDesignCreate: Hama perler pung

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...

8 kommentarer

 1. Astrid siger:

  Hvordan har du lavet den flad i bunden?
  – Astrid

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Siderne er lavet som en stor bred ring, og bunden er syet som et langt smalt stykke, som derefter er syet på kanten at den store brede ring. Håber det gav mening? Ellers tag et kig på nogle af mine andre perlepungen. Måske er det nemmere at se på nogle af de andre billeder.

 2. Karina siger:

  Hvor finder man mønster henne, er det noget du ved?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Der er ikke noget mønster. Jeg har bare prøvet mig lidt frem og tegnet lidt skitser på ternet papir.

 3. Mette siger:

  Hvor er den flot. Hvordan fik du lynlås i?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Lynlåsen er syet i med gennemsigtig tråd. Jeg har bare lagt lynlåsen op af pungens kant og derefter syet skiftevis i lynlåsen og i en perle. Håber det gav mening :)

 4. Sandra siger:

  Hej! Fede punge – jeg er blevet inspireret til selv at gå i gang. Jeg kan se du har brugt sytråd til nogle af pungene, men på denne her har du brugt noget gennemsigtigt tråd af en art – er det noget specielt som egner sig særligt godt?
  Keep up the good work!
  Sandra

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Det gennemsigtige tråd er en slags nylontråd fra Panduro hobby. Jeg kan godt lide, hvordan det kommer til at se ud, da syningerne bliver næsten usynlige, men jeg kan ikke anbefale tråden. Den er ret svær at sy med, og den vil rigtig nem lave knuder. Jeg vil anbefale at bruge almindelig sytråd (dobbelt) i en farve som matcher perlerne.

 

Skriv en kommentar