Juleperlerier

Det sidste stykke tid har været begivenhedsrigt, og jeg har derfor haft brug for at slappe af og nørkle stille og roligt med noget simpelt krea. Jeg fandt hama-perlerne frem, og fik fremtryllet lidt julepynt.

Alle figurerne er lavet på 4 plader, som er sat sammen. Mønsteret på pingvinerne er fra et broderimønster, som jeg fandt på pinterest (se det her og her). Jeg har dog tilpasset det lidt med farverne og givet pingvinen til højre et halstørklæde, da jeg løb tør for hvide perler (og i øvrigt også røde og grønne – hvilket er en lidt dårlig kombination, når man laver jule-ting).

Rensdyret nedenfor er lavet efter fri fortolkning af et strikkemønster, som jeg også så på pinterest. Jeg synes motivet fra stikkemønsteret var rigtig sødt, men det passede ikke på perlepladerne, så jeg ændrede ret meget i det, så rensdyret blev lidt bredere og mindre i højden. Samtidig gjorde jeg geviret større og satte julekugler på.

Der er så mange fine broderi-mønstre at finde på Pinterest, og mange af dem kan sagtens bruges til perleplader. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, om der er brugt halve korssting og stikkesting, som ikke kan laves på en perplade.

Se hvilke jule-broderimønstre jeg har gemt på min pinterest-profil her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar