Filofax kalender af Hama perler

StyleDesignCreate: Hama perler filofax-kalender

Mit seneste projekt af hama perler er dette cover til min filofax kalender. Jeg havde tidligere lavet et af papirflet, men jeg synes ikke, det var blevet helt godt, så jeg besluttede at lave et nyt af hama perler. Elsker det farvespil perlerne giver.

StyleDesignCreate: Hama perler filofax-kalender

Det er syet som et stor fladt aflangt stykke, hvor jeg har undladt en perle i midten, hvor der i stedet er en orange elastiksnor der bruges til at lukke kalenderen. Ringene/ryggen som holder kalenderen har jeg blot limet på med super lim.

Hvis I skulle have lyst til at prøve at sy med hama perler, kan jeg anbefale denne video-vejledning, som forklarer hvordan perlerne syes sammen

StyleDesignCreate: Hama perler filofax-kalender

StyleDesignCreate: Hama perler filofax-kalender

Måske kan du også lide...

14 kommentarer

 1. Tara siger:

  Det var dog en fantastisk ide, det ser super godt ud! Og farverne sammen er skønne :)

 2. mette siger:

  hvordan har du fået sat ringene fast?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Jeg har bare limet dem fast med meget stærk lim. Jeg ved ikke om det er holdbart i længden, men indtil videre holder det fint.

 3. mette siger:

  Okay tak for svar – nu vil jeg selv prøve det – er det lavet på en snor? – altså det må have været svært at regne ud hvor lang den skal være …

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Ja, man kan ikke rigtig regne ud hvor land snoren skal være, så jeg bruger bare den længde jeg synes, og så binder jeg et nyt stykke snor på enden, når den bliver for kort. Knuden bliver alligevel gemt inden i n af perlerne.
   God fornøjelse :)

 4. Kim siger:

  Oj vad fin den är! Kan vi byta? Jag kan göra refillen till din och du en cover till mig :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak :) Jeg er rigtig glad for coveret og vil desværre ikke bytte :) Måske kan du lave et cover selv?

 5. Carina siger:

  For det første mega fed idé og utrolig kreativt! :-)
  Hvor har du selve ryggen/ringene fra?

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak :) Ringene er fra en gammel filofax kalender, som jeg bare har skildt ad. Det krævede en del tålmodighed og hjælp fra saks, hammer og tang, men den kom fri til sidst.

 6. Katrine siger:

  Hej Pernille,

  Faldt lige over dette skønne omslag til min kalender, og er nu selv givet mig i kast med dette.

  Jeg har dog et enkelt spørgsmål til mht den orange snor? er denne også limet fast eller hvordan?

  – Katrine

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak for din kommentar :)
   Nej, den orange snor er ikke limet fast. Jeg har taget den orange elastik fra en gammel mappe, og der havde snoren allerede sådan en metal-split i enden, som sidder på tværs og derved sørger for at snorens ende ikke kan smutte ud af de lille hul i omslaget. Jeg ved ikke om det vil holde at lime den. Ellers kunne du måske binde den fast til eller rundt om ryggen på kalenderen?
   Rigtig god fornøjelse med projektet :)

 7. Cecily Vanderberg siger:

  Hi Miss Pernille,

  I absolutely love this project and my mom agrees. We have it strung up on our
  board so we can see every day. Thank you! Thank you, Miss.

  Your Wicked Awestuck Fan,
  Cecily Vanderberg

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Thank you very much for your kind words. I’m so glad to hear that you like the project :)

 

Skriv en kommentar