Chefens fletpunge

Fletpung

Til en personale-aften hvor et par kolleger var et kort smut hjemme i min lejlighed, fik de set nogle af de flettasker og punge jeg har lavet. Min chef var ret begejstret og fik hurtigt samlet sider fra blade, som hun gerne ville have en pung af.

Pungen blev flittigt brugt, og hendes næste idé var at lave en lignende pung ud af papir fra guldkarameller. Jeg havde aldrig prøvet at lave flettede punge af gammel emballage, men syntes det lød som en sjov udfordring. Så min chef gik i gang med projekt guldkaramelpapir-indsamling, mens jeg begyndte at regne på hvordan tasken skulle udformes.

Fletpung af guldkaramel papir

Pungen endte med at bestå af lidt over 200 stykker guldkaramel-papir, og hver tern består af halvandet stykke, som er klistret sammen, klippet til og tapet. Alle papirer er vendt således at kun det skinnende stykke er synligt. Indeni er tasken brun.

Fletpung af guldkaramel papir

Det var et tidskrævende projekt og tog en del længere end en normal taske, på grund af alle de små stykker der skulle sættes sammen. De var slet ikke så rektangulære som man skulle tro, og de havde ikke samme størrelse alle sammen.

 

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Anya siger:

  Hej med dig!

  Super nice taske du har lavet af papiret fra guldkaramellerne!! :)
  Hvor store er dine papirslapper, for syntes at hver gang jeg prøver så gider de bare ikke D:

  Knus fra Anya :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du have. Jeg fletter oftest med stykker som er ca. 6cm x 13cm. Det synes jeg oftest fungerer bedst, men det er vist meget en smags sag.

 2. Lisbeth Von Der Fehr siger:

  Hej

  Jeg er helt vild med dine fletpunge, er det nogen du sælger (Kan ikke selv desværre)

  Hilsen
  Lisbeth

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Lisbeth,
   Mange tak for din besked. Jeg har tidligere solgt nogle af pungene, men nu er der ikke flere tilbage. Der er dog stadig en enkelt flettaske i min webshop. Jeg laver desværre ikke flere punge foreløbig.
   Mvh Pernille

 

Skriv en kommentar