Pink perlestrik i størrelse mini

Strikket pink perlesweater

Årets julegave til min lille niece blev en pink perlesweater. Hun har været meget betaget af perlerne på min perlesweater, så selvfølgelig skulle hun også have en strikket perlesweater. Det er første gange, jeg strikker noget så småt, og selvom det er rart, at man skal strikke mindre for at gøre projektet færdigt, synes jeg, det var udfordrende at strikke så småt.

Strikket pink perlesweater

Trøjen er strikket i Drops merino extrafine i farven rosa. Det er 100% merino, som er superwash-behandlet og derfor nemt klarer en tur i vaskemaskinen (jeg tænker at håndvasket strik i en børnefamilie er utopi). Jeg brugte 5 nøgler til denne sweater.

Perlerne er primært Harmoni Facet perlemix i en blanding af grøn, pink og gylden. Jeg har kun brugt de to mindste størrelser af perlerne, så det ikke blev for voldsomt på så lille en sweater.

Strikket pink perlesweater

Sweateren er strikket efter denne opskrift fra Drops, som jeg dog har ændret lidt på. Jeg har udvidet halsudskæringen, lavet dobbelt halskant og ændret lidt på ærmerne. Jeg strikkede en str. 3-4 år, men med lidt flere masker pr 10 cm, end opskriften foreskrev. Jeg strikkede trøjen på pind 4 mm (rib på pind 3 mm).

Strikket pink perlesweater

Har du selv lyst til at lære at strikke med perler, har jeg lavet en vejledning til, hvordan man gør på garnportalen.dk her.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Liselotte siger:

    Du er bare sååå sej og vild dygtig til strik. Den er virkelig sød, også på niecen😘

 

Skriv en kommentar