Strikkeudstillingen Strikket Natur

Strikkeudstillingen strikket natur

Forleden var min kæreste og jeg på Kunstcentret Silkeborg Bad for første gang. Der var nogle flotte udstillinger, men det var primært et sideshow med en strikkeudstilling, som jeg havde i tankerne, da jeg foreslog vores lille udflugt. Det var en virkelig fin, lille udstilling, som jeg bestemt vil anbefale alle med interesse for strik og det lidt eksperimenterende udtryk.

Strikkeudstillingen strikket natur

Udstillingen hedder “Strikket natur” og er at finde i Skovvilla, lige overfor hovedbygning ved Kunstcentret Silkeborg Bad. Udstillingen er lavet af en kunsthåndværkergruppen Netmaskerne, som gør meget inden for eksperimenterende strikdesign. Temaet for udstillingen er natur og for hvert design kan man både se designerens inspirationsbilleder, læse lidt om tankerne bag og arbejdsprocessen og få lov at se og røre ved nogle af strikkeprøverne.

Udstillingen er relativt lille, men anbefalelsesværdig. Den løber indtil 30. december 2022, så skynd dig, hvis du vil nå at se den. Du kan læse mere om den her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar