Jeg har købt en væv…

rosa vævebillede

Jeg har længe overvejet, om det der vævning kunne være spændende. Jeg synes, der er så mange fine vævede værker på Instagram (se fx mit blogpost om Rewool solution) og Pinterest, så jeg fik lyst til at prøve selv.

væv

Jeg købte en ret billig væv til en start (som endda netop nu er på tilbud), da jeg ikke har lyst til at investere en masse til en start. Væven er ret simpel og nem at bruge. Man kan spænde trådene i enderne, og der følger en kam og 2 skytter med (dem man vikler garn om). Derudover er der en smart pind (som jeg har lært hedder en skelpind), som placeres i midten af væven, og som gør at man nemt kan løfte og sænke halvdelen af trådene, så det bliver nemmere at væve. Har du selv lyst til at prøve vævning, kan jeg anbefale denne væv. Den er simpel og nem at bruge.

rosa vævebillede

Mit første vævede værk lavede jeg ud af en masse forskellige rester, som jeg havde liggende fra strikkeprojekter. Jeg afprøvede forskellige teknikker, som jeg havde set på Pinterest. Jeg kan godt lide, når der er forskellige strukturer i mønstre, og vil gerne prøve at lege endnu mere med forskellige typer garn.

rosa vævebillede

Resultatet af mit første forsøg med en væv efterlader absolut plads til forbedring, men det er sjovt at prøve en ny type håndarbejde, og det er en god måde at få brugt nogle garnrester.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar