Soveværelse makeover

Soveværelse makeover

Efter alt for lang tid og alt for mange overvejelser fik vi endelig givet vores soveværelse en lille makeover. Vi havde længe haft lyst til at male væggene, men var meget i tvivl om en farve. Alt for mange farveprøver senere valgte vi at bestille en farve på nettet, som vi ikke havde set i virkeligheden. Det blev “Modern Beige” fra Jotun, som vi malede på tre af væggene (den sidste væg er en skabsvæg).

Soveværelse makeover

På en af de store tomme vægge lavede vi en billedvæg. Billederne er alle fundet på hjemmesiden RawPixel, som har gratis billeder til download. Der er virkelig mange billeder (af varierende kvalitet), så man skal lede lidt efter de gode billeder, men med lidt tålmodighed er der virkelig fine billeder at finde. Det er også på RawPixel jeg har fundet billederne til vores stue.

Rammerne er fra Jysk. Ikke min favorit, da kvaliteten er ret dårlig, men til gengæld er de super billige, fordi de ofte køre 50% rabat på dem.

Soveværelse makeover

På en anden væg har vi hængt vores spejl op og ved siden af et par hjemmegjorte hylder. Jeg har savet en gammel Ikea billedhylde i mindre stykker og malet dem med samme maling som væggen. For at give bedre plads på hylden har jeg hængt dem med bagsiden op af. Da jeg savede hylden i mindre stykker passede skruehullerne ikke, så dem har jeg givet noget filler og derefter boret nogle nye skruehuller. Skrue-hovederne gav jeg også en klat maling for at gøre dem knap så synlige.

Soveværelse makeover

Vi har stadig det grå sengegavl/hovedgærde, som jeg lavede for nogle år siden. Det fungerer stadig super godt, og jeg synes også det virker fint sammen med den nye vægfarve. Du kan se hvordan sengegavlen er lavet her.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar