Fine til- og frakort til julegaverne

Flotte til- og frakort til julegaverne

Mangler du lidt ekstra pynt til årets julegaver? – så læs med her, for jeg har nemlig lavet nogle rigtig fine til- og frakort af hjemmelavet selvhærdende ler. Et meget nemt projekt, som du godt lige kan nå inden juleaften.

Figurerne er lavet efter samme opskrift som det vinterpynt, jeg lavede sidste år (find opskriften her). Super nem opskrift uden fancy ingredienser. Det er bare majsstivelse, natron og vand, som koges op. Jeg brugte almindelige kageudstikkere som forme, og til at skabe struktur brugte jeg fx: en grov striktrøje, whiskyglas og halskæder med fint blomstermønster. Til at lave hullet brugte jeg et sugerør.

Flotte til- og frakort til julegaverne

Figurer kan blive rigtig fine som ophæng med fx en lædersnørre eller et flot silkebånd. Jeg valgte dog at bruge dem som til- og frakort. Figurerne bliver nemlig meget robuste og kan sagtens bruges som flotte til- og frakort på årets julegaver. Med en permanent tush kan der skrives navne bagpå.

Flotte til- og frakort til julegaverne

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Hvor er de fine! God idé – jeg har brugt brunkagehjerter som til- og fra kort i år :) God jul!

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Mange tak. Det er også en super god idé med brunkager. Det kan være, jeg skulle prøve det næste år.

 

Skriv en kommentar