En urtepotteskjuler-skjuler

Urtepotte skjuler af papir

Da jeg en dag havde gang i magasiner, papir, saks, tape og en masse andre krea-grej, kom min kæreste hen og spurgte, hvad jeg lavede. Jeg forklarede, hvad jeg var ved at lave, og han udbrød: “Nååhh – en urtepotteskjuler-skjuler!”. Og ja, det er måske, hvad det blev til.

Vi havde fået nyt grej på badeværelset, og jeg kunne ikke finde en urtepotteskjuler, som passede i farven. Magasiner og blade derimod er fyldt med flotte farver og print, så jeg lavede en “urtepotteskjuler-skjuler” af papir.

Urtepotte skjuler af papir

Ud af reklamer og magasiner skar på nogle skæve strimler som jeg tapede samme på bagsiden, så de til sidst dannede en lang bred strimmel. Derefter laminerede jeg overfladen med klar pakketape.

Urtepotte skjuler af papir

Til sidst skar jeg strimlen til i passende bredde og længde og satte den fast på en urtepotteskjuler med selvklæbende tape. Virkelig simpelt men meget effektfuldt.

Urtepotte skjuler af papir

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar