Det uendelige projekt er færdigt

StyleDesignCreate: Færdigt patchwork-sengetæppe

Det føltes i hvert fald som et uendeligt projekt – sengetæppet. Det har været længe undervejs og er blevet lavet om halvvejs, men nu er det endelig færdigt efter lang tids arbejde. Det går nok rimelig lang tid, inden jeg kaster mig ud i så stort et patchwork-projekt igen.

StyleDesignCreate: Færdigt patchwork-sengetæppe

Tæppet er syet af nogle rester fra Ikea. De købes færdigklippede i bundter. Desværre viste det sig, at stykkerne ikke var præcis samme størrelse, så jeg har tilskåret hvert enkelt stykke og syet stykkerne sammen med strimler af noget stribet Ikea-stof.

Det blev til utrolig mange stykker – faktisk præcis 441 stykker (foruden kanten), og jeg fik brugt flere ruller tråd undervejs.

Stoffet er af en tyk møbelstof-kvalitet, og tæppet er derfor også blevet rigtig tungt, og det var en prøvelse at få det store tæppe igennem maskinen. Heldigvis klarede fru Pfaff det næsten uden at klage – kun en enkelt synål måtte lade livet i processen.

Som bagbeklædning har jeg brugt to store lagener, og det stribede stof er syet på som kant rundt langs siderne.

StyleDesignCreate: Færdigt patchwork-sengetæppe

Nu bliver det bare spændende at se hvor tit sengetæppet kommer på…

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Helena siger:

  Hvor er det fint. Jeg har også lige syet et sengetæppe af ene små trekanter, men jeg nyder nu at se sengetæppet på, så sengen bliver skam ret.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak. Ja, det er en fryd at se på en redt seng med et fint sengetæppe på :)

 2. mutti siger:

  Det er hele arbejdet værd. Flot :-)

 

Skriv en kommentar