Perlekunst

StyleDesignCreate: Perlekunst i hamaperler

Jeg er blevet lidt bidt af at lave perleplader. Det lyder måske lidt fjollet, men jeg synes faktisk det er ganske underholdende at eksperimenterer med mønstre og farver og få fremtryllet lidt kunst. Og så elsker jeg at man kan få inspiration fra broderimønstre, som jo nærmest er lige til at overføre til perleplader.

Til denne store perleplade fik jeg også inspiration fra et broderimønster. Det var i sort og hvidt, men jeg erstattede blot det sorte med multifarvet og lavede lidt om på mønsteret, så det kunne passe til pladerne. Der er brugt midi-perler, og den er lavet på fire store plader sat sammen.

StyleDesignCreate: Perlekunst i hamaperler

Og hvad den så helt præcis skal bruges til, har jeg ikke fundet du af (men kunst skal vel heller ikke altid bruges til noget). For nu pynter den i mit lille syhjørne herhjemme.

StyleDesignCreate: Perlekunst i hamaperler

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Dottie siger:

  Sikke en lækker blog du har dig her fuld af inspiration, og hvor bor du bare lækkert! :D
  Jeg er også blevet bidt af perler og er pt igang med et stort perle billede til min søns værelse – stærkt inspireret af den populære ræve trøje fra H&M ;)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak skal du have. Jeg håber du vil læse med.
   Hvor spændende. Det glæder jeg mig til at se det færdige resultat af :)

 

Skriv en kommentar