Leg med hamaperler

Leg med hamaperler perleplader

Leg med hamaperler perleplader

Forleden havde jeg gang i hamaperlerne igen og fik lavet lidt forskellige perleplader. Igen har jeg fået inspiration fra broderimønstre, og både bilen og flamingoen er fra mønstre fundet på pinterest. Katten nedenfor var lidt et eksperiment, og blev ikke helt så vellykket som håbet – der er i hvert fald ingen der indtil videre har kunne se at det er en kat.

Leg med hamaperler perleplader

Kæresten kom i en mindre brandert til at love mig at han ville lave perleplader med mig, så han lavede denne nissekat til mig. Han har senere bebudet at hjemmets hamaperle-kvote er ved at være opbrugt og at vi ikke har brug for flere perleting herhjemme. Ja ja… Lad os nu se…

Leg med hamaperler perleplader

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. Sikke nogle skønne perleplader i har fået lavet. Den er vildt sjov den sidste

 

Skriv en kommentar