Broderet juletræ

Broderet juletræ

Dette broderi startede jeg faktisk på for et (eller er det mon to?) år siden, og det har bare ligget og samlet støv, indtil jeg endelig fik det gjort færdigt i år til jul.

Planen var fra starten at lave et broderet juletræ med påsyede perler som juletræspynt. Inspirationen fik jeg fra Pinterest, hvor jeg har set virkelig mange fine broderede juletræer med perler som pynt – se fx dette søde juletræ. Juletræet i eksemplet var dog lidt for spinkelt til min smag, så jeg fandt et andet broderi-mønster at tage udgangspunkt i (dette broderi).

Broderet juletræ

Da broderiet var færdig, syntes jeg ikke rigtig, det fungerede med de perler, jeg havde på lager, så i stedet valgte jeg at sætte broderiet i den fineste metal-ranme, som giver det lige tilpas glans og bling.

Broderet juletræ

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar