Taske til vandreture

Taske til vandreture

Jeg har syet en ny lille, praktisk taske. Denne taske er beregnet til at have med på vandreture og skal fungere som en slags kombineret vandre- og førstehjælpstaske. Vi skal have den med, når vi skal ud at vandre (bl.a. i sommerferien, hvor vi skal vandre i de tyske alper), og den skal indeholde alt muligt forskelligt, som vi kan få brug for undervejs. Indtil nu har jeg fyldt den med bl.a. plastre, vabelplastre, vådservietter, servietter, kikkert, flåttang, giftsuger, smertestillende, pincet, elastikker og plastikpose.

Taske til vandreture

Den er syet efter denne let-forståelige video-vejledning, men dog med nogle andre mål. Den er syet i kraftigt møbelstof fra Ikea, og lynlåsen er en dobbeltlynlås, som er taget fra en gammel dynepose. Indeni har tasken både sidelommer, opdeling og en lynlåslomme til småting.

Mønsteret er super godt til en lille taske, hvor man skal have mange forskellige småting i. Jeg kunne også forestille mig, at den ville fungere rigtig godt som toilettaske.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Ninna Olsen siger:

    Jeg vil meget gerne have mønster til taske. Vh.Ninna

 

Skriv en kommentar