Geometri-puder

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden jeg syede disse puder. Har længe kigget på alle de geometriske patchworkpuder, som dukker op rundt omkring. Der er nogle rigtig fine nogle af slagsen fra ferm-living, men også i blogland er der rigtig mange flotte. Leizys barslerier har fx lavet disse, som hun også sælger gennem sin shop.

Jeg lavede mine puder, så de passede som betræk på nogle aflange puder jeg allerede havde. De er syet af de stofrester jeg lige havde ved hånden, og jeg er derfor ikke helt tilfreds med farverne. Men det gør ikke så meget, for de bliver absolut ikke de sidste patchwork puder jeg har syet. Har store planer om at skulle laver flere.

Puderne er lavet med lynlås i ryggen og pipingbånd i kanten. Det er dog svært at se, fordi puderne er så udspilede. Næste gang vil jeg have fat i nogle lidt fladere puder.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar