Babykjole i denim med hjerter

Bay denim kjole med hjerter

Jeg skal være moster til en lille pige! Og det er jo den ultimative anledning til at få lov til at sy en masse fine baby-sager. Jeg elsker at sy baby-kjoler, for der kan man virkelig få lov til at bruge nogle af alle de fine stoffer, man har liggende, og man kan slå sig løs med flæser, blonder, knapper og alt muligt andet skønt pynt, som ikke passer ind i det tøj, man kan sy til sig selv. Og så er det dejligt, at man kan bruge nogle af alle de stofrester, som ellers er for små til mange andre sy-projekter.

Bay denim kjole med hjerter

Den kjole er syet af det fineste, bløde denimstof, som tidligere har været en dame-skjorte. Der er de fineste små hvide hjerter på, som måske kan være lidt svære at se på billedet. Af skjorten var der lige nøjagtig nok til en kjole i str. 0-3 mdr. Det er altid lidt svært med størrelserne på babytøj, synes jeg – især fordi baby jo ikke lige kan prøve det for at se om det passer.

Denim skjorte

Kjolen lukkes i ryggen med små trykknapper, som er syet på i hånden. Jeg eksperimenterer lidt med forskellige lukninger for at finde noget, som både holder godt, er rimelig fladt og ikke generer baby at ligge på. Jeg har endnu et par idéer, som skal afprøves.

Bay denim kjole med hjerter

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar