Gratis 2017 kalenderprint

Der er flere, der har efterspurgt en 2017-version af min cirkel-kalender. Jeg er super glad for at høre, at I har glæde af kalenderen, og derfor har jeg selvfølgelig opdateret kalenderen, så den også kan bruges i det kommende år, 2017.

Jeg bruger selv en anden kalender og har derfor ikke lavet et print af 2017-kalenderen, men I kan se flere billeder af kalenderen her.

Kalenderen er lige til at printe ud derhjemme, og der er 1 A4-side pr. måned. Kalenderen kan bruges som den er, eller den kan skæres til, så den bliver mere kvadratisk. Vær dog opmærksom på, at månedskalenderen ikke er lige høj for alle måneder, da nogle måneder strækker sig over 5 uge og andre over 6 uger.

Du får det bedste resultat ved at printe kalenderen ud på kraftigt papir eller hobbykarton. Det kan de fleste hjemmeprintere sagtens gøre. Sæt printeren på fotokvalitet for at få det bedste resultat med helt skarpe linjer. Kalenderen kan hænges på køleskabet, på et clipboard, samles med en buksebøjle eller en kraftig bulldog-clip. Eller måske har du selv et endnu bedre forslag?

Download print selv 2017 kalenderen her

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Louise siger:

  Hej Pernille

  Kunne man være så heldig, at der også kommer en 2018 version af din cirkel kalender? Min svigermor og jeg, er super glade for kalenderen og dens design :-)

  God dag.

  Hilsen Louise

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Louise,
   Mange tak for din forespørgsel. Jeg vil meget gerne lave en 2018-version, men jeg tør ikke love hvornår det bliver, men selvfølgelig inden nytår :)

 

Skriv en kommentar