Sonobe Light – Inspiration fra Instagram

Sonobe light

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

I dag vil jeg gerne vise jer profilen Sonobe Light, som er ejet af Charlotte Brandt. Hun laver primært lamper, men også andet interiør som er foldet af papir. Jeg er særlig helt vild med hendes lamper, som må give et virkelig fint lys. Det er imponerende og fascinerende at tænke på hvor meget tid og hvilket udsøgt håndværk der ligger bag alle disse lamper. Jeg har selv leget lidt med foldning af samme type som Charlotte Brandt bruger til lamperne, men det blev blot til en meget lille kugle, og det tog virkelig lang tid, så jeg har den dybeste respekt for håndværket.

Har du lyst til at se mere, eller er du blevet så vild med lamperne, at du må eje en, kan du følge Sonobe Light her eller kigge videre på webshoppen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar