Megaflet

StyleDesignCreate: Stor flettaske i papir

Dette er et af mine største og mest tidskrævende fletteprojekter indtil nu. Det er en stor skuldertaske, som er flettet af magasiner og har hanke af to bælter.

Det har været et hyggeligt, men langsommeligt projekt, som jeg har arbejdet på de aftener, jeg har tilbragt hos min søster. Jeg har langt til arbejde (mere præcist to timer hver vej med offentlig transport), så derfor er det dejligt nogle gange at kunne være hos min søster, som bor meget tættere på arbejdet. Plus det er en stor bonus at se sin søster så ofte og kunne få vendt verdensituationen.

Jeg ved ikke helt hvad tasken skal bruges til endnu, men jeg er allerede gået igang med et nyt lige så stort fletteprojekt.

StyleDesignCreate: Stor flettaske i papir

StyleDesignCreate: Stor flettaske i papir

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

 1. Moirart siger:

  hello! scrivo dall’italia.. e seguo il suo bellissimo blog! mi piacciono le sue creazioni :( la borsa è molto originale, è possibile sapere quanti pezzi si sono usati? e il metodo usato per il fondo c’è un tutorial? grazie e complienti ;)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Thank you very much. I have used between 800 and 900 pieces of paper for this bag. I’m not sure of the exact number. Unfortunately I don’t have a tutorial, but maybe you can use this one at Genbrugblirguld.

 2. Moirart siger:

  Thank you :)))) beautiful all his works!.

 

Skriv en kommentar