Origami juletræ

StyleDesignCreate: Origami juletræ

En anden blogger (som jeg desværre ikke kan finde nu – giv gerne lyd, hvis du ved, hvem det er Det var Anne Mette med bloggen 5.th.e) havde skrevet om det fineste origami-juletræ, hun havde lavet.  Det gav mig lyst til at prøve det samme, og efter en masse klipning og foldning blev dette resultatet.

Hvis du selv har lyst til at prøve, kan du følge videoen her.

StyleDesignCreate: Origami juletræ

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Anne-Mette siger:

  Hihi – det er vist mig, der viste den frem sidste år.
  http://femthe.blogspot.dk/2012/12/12-dec-origami-juletr.html

  Det har så taget mig lidt tid at finde dit :-)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Det er det da også :) Jeg har indsat et link til din blog i teksten. Og tak for inspirationen. Var helt solgt, da jeg så dit juletræ.

 

Skriv en kommentar