Patchwork tæppe i blå farver

13. marts 2016

Patchwork-taeppe-i-blaa

Det kribler i fingrene for at komme i gang med min nye charm pack, men inden jeg går i gang med en nyt projekt, kan jeg godt lide at færdiggøre det, jeg er i gang med. Derfor blev dette patchwork babytæppe i blå farver første prioritet og er netop blevet færdiggjort.

Patchwork tæppet er syet af forskellige stoffer fra min reste-kasse ( ja, sådan en har jeg altså). Jeg elsker, når man kan få brugt resterne, i stedet for at de skal gå til spilde eller smides ud. Jeg fandt alle de blå og brune stoffer og sorterede lidt i dem, inden jeg fandt den helt rigtige blanding.

Patchwork-taeppe-i-blaa

Patchwork tæppet er syet af firkanter på ca. 11 x 11 cm og quiltet med en lag pladevat imellem. På bagsiden er der mint-blå bomuld og et lille stykke med blomstret stof. Til sidst har jeg kantet tæppet med sort og grå-stribet stof.’

Tæppet er sat til salg på shop-siden her.

Patchwork-taeppe-i-blaa  Del dette indlæg:

4 kommentarer

 1. Rikke siger:

  Hvor er det fint!
  Og helt rigtigt. Gode rester bliver til fine tæpper.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak :)
   Ja, det er fantastisk hvad man kan få ud af små rester, som ellers bare skulle smides ud.

 2. Rikke siger:

  Nemlig. Det ternede (fra stof og stil?) syede jeg engang et helt tæppe af.
  Moderne snyde-patchwork!
  Du skulle iøvrigt prøve at bruge bomuldsbatting istedet for pladevat. Det er virkeligt lækkert. Og billigt. Det kan kun købes i specialbutikker men Panduro Hobby har en helt ok variant i 50% polyester/50% bomuld.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Ja, det ternede er fra stof og stil. Min tanke var også først at lave et snyde-patchworktæppe :)
   Tak for tippet – det vil jeg helt sikkert prøve – Jeg synes stadig det er selve quiltningen der volder mig størst problemer, når jeg syr patchworktæpper.

Skriv en kommentar