Ny smuk charm pack

Charm pack fra Moda

Jeg har lavet patchwork i flere år, men jeg har aldrig haft fingrene i en såkaldt charm pack, som jeg ellers ser brugt rigtig ofte på især amerikanske websites. En charm pack er et lille bundt af nøje udvalgte patchworkstoffer i en bestemt størrelse. Der er et væld af forskellige mønstre, men alle stofferne passer sammen, fordi de følger et farvetema og ofte er fra samme kollektion.

Charm pack fra Moda

Jeg har været så heldig at få en charm pack fra Rohms Magasin, som sælger forskellige patchwork-stoffer og bl.a også charm packs i de fineste mønstre.

Stof-stykkerne i en charm pack er kvadrater på 15″ svarende til ca. 13 cm i bredden. Der er 21 forskellige print i denne pakke og 42 stykker stof. Syr man dem sammen som en simpelt tæppe af kvadrater, vil det give en tæppe på ca. 77 x 66 cm.

Jeg er vild med farverne og glæder mig til at komme i gang. Nu skal jeg bare finde ud af, om jeg skal lave tæppet udelukkende af stoffet fra charm pack’en, eller om jeg skal supplere meget noget ensfarvet. Og så skal jeg også en tur på pinterest for at finde spændende måder at bruge en charm pack på. Du kan se her hvordan stofferne kan bruges.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar