Pias ugletæpper

pias-ugletaeppe2

Det er simpelthen så dejligt og hyggeligt, når jeg ind imellem får en hilsen og et billede fra folk, som har syet efter et af mine symønstre. For et stykke tid siden solgte jeg et mønster på et ugletæppe til Pia, og allerede få dage efter var hun så sød at vise mig de færdige resultater!

Pia har sat sit eget præg på uglen og bl.a. sat øjenvipper på uglen. Jeg synes simpelthen, de er blevet så fine og elsker at se, hvordan mønsteret kan fortolkes i forskellige retninger, og de færdige tæpper kan få helt unikke udtryk.

Pias ugletæppe

Pia syede flere forskellige versioner af ugletæppet. På det første billede er det en forstørret udgave lavet som et tæppe, en udgave med skummadras i, og en lille pude. Så fine!

Har du selv syet et tæppe efter uglemønsteret, vil jeg elsker at se det og evt. vise billeder på bloggen, hvis du er interesseret i det. Send mig blot en mail. Har du fået lyst til at købe mønsteret og sy et ugletæppe, kan du finde mønsteret her. Med lidt snilde, kan du nå at sy det som en fin og personlig julegave.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar