Nem og hurtig pakkekalender

Nem og hurtig pakkekalender

Er du bagefter, og står du og mangler en hurtig og nem pakkekalender inden 1. december? Så er det her du skal kigge med!

Sidste år lavede jeg en julekalender til min kæreste, med små slik-overraskelser. Den var han ret begejstret for, og han har derfor ønsket sig en pakkekalender/julekalender igen i år.

I år har jeg jeg lavet pakkekalenderen på en lidt andet måde. Der er ikke låger som skal åbnes, men derimod små fine pakker på en lang snor. Den er ret hurtig og nem at lave, og har du et par timer, kan du nå ret langt.

Nem og hurtig pakkekalender

Du skal bruge mønstret papir (mit er fra Søstrene Grene og dejlig nemt, fordi det er skåret i passende stykker), evt. gavemærker, kraftigt snor, sløjfebånd, tape, hullemaskine, saks og en tusch.

Nem og hurtig pakkekalender

Tag et ark papir og fold to modstående sider ind til midten. Tape de to sider sammen, så der dannes et fladt rør.

Nem og hurtig pakkekalender

Sæt tape langs enderne og klip røret mit over, så du får to små lommer.

Nem og hurtig pakkekalender

Lav et hul med hullemaskinen i det ene hjørne af lommen (et af de hjørner, som er længst væk fra åbningen). Bind et bånd gennem hullet, tilføj et gavemærke med dato-nummer på bind det hele fast med en sløjfe på et kraftigt stykke snor. Jeg lavede 24 knuder på min snor, så pakkerne ikke glider for meget rundt.

Nem og hurtig pakkekalender

Så er det bare at gentage yderligere 23 gange, og så kan du begynde at fylde gode sager i pakkerne. Jeg fyldte lidt forskellige godter og småting i, og tapede derefter åbningen sammen. Du kan se det færdige resultat på det øverste billede. Snoren vil jeg hænge op, enten som en guirlande eller som en lodret snor på væggen.

Måske kan du også lide...

3 kommentarer

  1. Louise Olesen siger:

    Hvor er det dog en super god ide :-)

    Den vil jeg helt klart bruge – nok ikke i år, da jeg er igang med andre ideer, men jeg vil helt sikkert bruge den til næste jul. Hjertelig tak for at dele <3

  2. Morten siger:

    Brandgod ide…. Et lille forslag til forbedring: størrelsen kunne udvides, så der er plads til mere indhold :D

 

Skriv en kommentar