Hama-perle etui

Hama perle etui

I sommers syede jeg en del med hama perler, og dette hama perle etui har ligget ufærdig hen lige siden. Jeg kunne ikke helt finde en måde at sætte siderne fast, og jeg vidste heller ikke helt, hvordan lukningen skulle laves.

Efter en oprydning i krea-sagerne besluttede jeg dog, at det var tid til at gøre etuiet færdigt. Jeg fik syet siderne på og fandt en aflang perle, som sammen med en flettet elastiksnor fungerer rigtig godt som lukning.

Hama perle etui

Hama perle etui

Etuiet er tænkt som et brille-etui, fx til solbriller, men det vil også egne sig ganske glimrende som en lille kosmetikpung eller lignende.

Det er nu sat til salg på shoppen lige her.

Hama perle etui

Hama perle etui

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Mara siger:

  Jeg tror, at du arbejder er meget smuk. Jeg er en amerikaner, og jeg taler ikke eller skrev på dansk eller andre sprog. Taler du engelsk? I mellemtiden bruger jeg Google Translate til at skrive denne kommentar. Jeg vil gerne vide, om der er hvilken som helst retning til at gøre en hama perle pose? Jeg ser frem til at høre fra dig. Mara

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hallo Mara.
   Thank you very much for your message and kind words. I’m glad you like the hama-purse.
   I’m actually making an English tutorial on how to make these type of hama bead purses but I’m not quite sure yet when it will be released. Hopefully soon :)

 

Skriv en kommentar