Ugler i hama-perler

StyleDesignCreate: Ugler i hama-perler

Jeg viste for et par dage siden det ugletæppe, som jeg har syet til min lille nevø, Victor (som forøvrigt fik mange fine ord med på vejen – tusind tak). Det var dog ikke den eneste ugle, han fik, for jeg lavede nemlig også denne uro med ugler af hama-perler.

De to store ugler er lavet efter dette broderi-diagram, som jeg fandt på Pinterest. De små ugler nedenunder blev lavet efter fri fantasi i stil med de store ugler, og til sidst blev det hele samlet med nogle farverige perler imellem.

Uroen er allerede blevet hængt op over lille Victors seng.

StyleDesignCreate: Ugler i hama-perler

Måske kan du også lide...

5 kommentarer

 1. mutti siger:

  Den er også rigtig fiiinnn. Tror at de er rigtig glade for den i Holstebro :-))

 2. Sine Smed siger:

  Hvor er den bare blevet god! God idé med lige at transformere broderimønsteret over til hama perleplader

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Sine. Ja, jeg synes der er så mange fine broderimønstre, men har svært ved at finde på noget at bruge et broderi til. Så det er fint, når de kan leve videre som hama perleplader.

 3. Berit Fruergaard siger:

  Hej🤗
  Jeg vil hører om du har en opskrift man kan købe til den flotte uro?
  Vh Berit

 

Skriv en kommentar