2013 – en opsamling

StyleDesignCreate: Hama perler pung

2013 er ovre, og 2014 godt begyndt, så her får I en kort opsamling på det forgangne år.

I 2013 fik jeg lavet en del ting i hamaperler. Både de mere eller mindre traditionelle perleplader som stryges sammen og perlepunge, som syes sammen.

StyleDesignCreate: Pude med trekanter

Patchwork blev det også til en hel del af (og jeg kan røbe, at der er endnu mere på vej), og jeg prøvede for første gang at quilte – det blev til et par fine toilettasker.

Ellers har året budt på en venindes bryllup og flytning fra Aalborg til Aarhus, og hvad dertil hører af indretning af et helt nyt hjem. Kagebagning er også noget, jeg har praktiseret en hel del i årets løb. Papirflet laver jeg ikke så meget mere, men lidt blev det også til i 2013

StyleDesignCreate: Sy indmad til pung

Og så var det selvfølgelig også i 2013, at jeg skrev min første diy-vejledning, som viser hvordan man laver indmad til en flet- eller perlepung. Jeg håber at få lavet lidt flere af den slags diy-vejledninger i 2014.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar