Quiltet toilettaske

StyleDesignCreate: Quiltet toilettaske

For et stykke tid siden viste jeg den blomstrede toilettaske, som jeg syede og quiltede. Jeg blev lidt bidt af at prøve lidt mere, så jeg udviklede et nyt mønster med en lidt andet facon og syede en ny toilettaske med et helt andet udtryk. Denne gang er den blevet lidt mere rå og knap så feminin.

StyleDesignCreate: Quiltet toilettaske

Jeg elsker kombinationen af gul og grå og synes det giver en rigtig fin effekt på det ternede stof, som havde tidligere liv som et par bukser.

StyleDesignCreate: Quiltet toilettaske

Måske kan du også lide...

7 kommentarer

 1. Tara siger:

  Den er rigtig flot og har et sejt råt udtryk! Har du et tip til hvordan man får syningerne i quilten til at blive pæne og lige – jeg kunne nemlig godt tænke mig at springe ud i noget quiltning men frygter at mine ‘tern’ ville blive skæve så jeg fik et uprofessionelt look. :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Tara,
   Mange tak skal du have. Ved denne taske var det ikke et problem at sy lige, da jeg jo kunne bruge stoffets tern som guidelines. Ellers har jeg købt mig en forsvindingstus (ved ikke, hvad de rigtig hedder) i Panduro hobby. Den kan tegne på stof og skulle forsvinde efter 24 timer. Jeg synes dog allerede den er væk efter ganske kort tid, men den kan anbefales. Og så bruger jeg ellers bare en stor lang lineal, som også bestemmer bredden mellem mine tern, så det kræver ikke engang det store måle-/regnearbejde.
   Kast dig bare ud i det. Quiltning er slet ikke så skræmmende, som det ser ud.

 2. stine siger:

  Hvor er den bare flot – og det er den nye kamerataske også! Jeg kan bare ikke gennemskue hvordan du laver “mellemstykket” så den ikke bliver flad og så der samtidig kan indsættes piping? Det ser så fint ud!

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Stine :)
   Jeg er ikke helt sikker på, hvad du mener med “mellemstykket”, men jeg har fået inspiration fra denne vejledning, hvor du kan se, hvordan tasken sys sammen. Dog har jeg lavet mit eget mønster, og jeg syr foret fast i hånden, da jeg synes det bliver alt for tykt og besværligt at sy på maskine.

 3. Tara siger:

  Tak for svaret! Det lyder jo ikke så svært, det må jeg prøve :)

 4. Emma siger:

  Whau jeg er helt vild med din udgave. Især at lynlåsen ikke får helt ned. :) og piping ser altid så lækkert ud

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak, Emma. Ja, pipingen giver tit lige den sidste finish :)

 

Skriv en kommentar