Stenalderbrød

Jeg har været på udkig efter et godt brød, som mætter godt, og jeg fik i den forbindelse anbefalet at prøve at lave stenalderbrød. Der er mange fibre og proteiner i, og det giver derfor en god mæthed.

Jeg kan ikke huske den præcise opskrift, men for de interesserede lignede den meget denne.

Brødet indeholder intet mel, men i stedet masser af kerner, nødder og frø. Som bindemiddel bruges æg.

Og hvordan blev resultatet så? Tja, lidt blandet. Da det var friskbagt kunne jeg slet ikke lade det stå og synes det var virkelig lækkert. Dagen efter, da det var blevet koldt, var det dog ret svært at få tygget sig igennem, og jeg endte med at smide resten af brødet ud. Jeg synes bestemt, det var et spændende brød med potentiale, men jeg er ikke helt overbevist endnu.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. mutti siger:

    Dét er altså et godt brød. Men du skulle prøve at riste skiverne. Det smager så forbavsende godt og gir´lige det sidste. Prøv det ;.)

 

Skriv en kommentar