Jeg kan ikke strikke

Jeg kan ikke strikke, men alligevel er det lykkedes mig at frembringe disse halstørklæder. Jeg har nemlig købt en stor strikkedims, som fungerer lidt ligesom en strikkelise. Indtil videre har jeg afprøvet to forskellige måder at strikke. Det bordeaux er strikket som dobbeltstrik efter en vejledning der fulgte med, mens det blå er lavet som et rør efter en teknik, jeg husker fra da jeg var barn. Det blå bliver tættere, men tager også væsentlig længere tid at strikke.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. mette siger:

  Hej hvor har du købt den der strikke dims og ved du hvad den hedder

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Hej Mette,
   Den er købt i Panduro hobby, og de havde den stadig, sidst jeg var forbi. Jeg ved desværre ikke, hvad den kaldes.

 

Skriv en kommentar