Kindle cover

Kindle cover

Min kæreste har lige købt en kindle (en e-book reader) og bruger den flittigt. I forbindelse med sin fødselsdag ønskede han sig blandt andet et hjemmesyet kindle cover af mig. Jeg har ikke syet i næsten et halvt år på grund af specialet, så jeg synes dette var et oplagt lille projekt at gå igang med.

Kindle cover

Jeg fandt nogle små rester farvet bomuldslærred, købte noget ekstra i sort og gik derefter i gang med lidt patchwork. Coveret er syet som en slags konvolut, som lukkes med velcro. Jeg turde ikke bruge lynlås af frygt for at den kunne ridse skærmen. Coveret er foret, og for øget beskyttelse har jeg brugt tykke karklude i stedet for vat inden i. Jeg klippede bare stykkerne ud, så de passede i størrelse og brugte vliesofix til at hæfte dem fast på både yderstoffet og foret.

Kindle cover

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar