Styr på klemmerne

StyleDesignCreate: Taske

Jeg syr rigtig meget på sengetæppet lige for tiden. Det er et ret stort og ret besværligt projekt, så derfor fik jeg lyst til at lave et lille hurtigt og nemt projekt ind imellem, og gerne noget som involverede quiltning.

StyleDesignCreate: Taske

Det blev til denne søde lille toilettaske – eller klemme-taske, som den nu er blevet til herhjemme. Jeg syede den uden mønster men med en masse improvisering hen ad vejen. Den har derfor nogle småfejl hist og pist, så den tjener som klemme-taske i stedet for toilettaske. Men jeg synes nu, at den er blevet meget sød alligevel, og alt der kan gøre vasketøjs-ophængningen bare en anelse mere tiltrækkende er hjertelig velkomment i mit hjem.

StyleDesignCreate: Taske

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

  1. Sine Smed siger:

    Hvor er den bare blevet god, småfejl eller ej. Tror oftest at det kun er en selv der ser fejlene.

    • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

      Tak, Sine. Ja, jeg tror du ar ret i det med småfejlene. Heldigvis :)

 

Skriv en kommentar