Gule flæser

Gul kjole med flæser

Det står lidt stille med de kreative projekter for tiden, da jeg er ved at lægge sidste hånd på mit speciale og er ved at klargøre lejligheden til flytning. Så I får i stedet nogle gamle billeder af et sy-projekt, som jeg endnu ikke har vist på bloggen.

Gul kjole med flæser

Kjolen er syet i det fineste lette stof med prikker i karrygul, brun, grå og sort. Billederne viser ikke farverne særlig godt, og billederne er desværre generelt lidt dårlig kvalitet, da de er fra før jeg fik et kamerastativ og fandt iso-indstillingerne på mit kamera.

Gul kjole med flæser

Mønsteret har jeg selv lavet ud fra et andet kjole-mønster. Dette er endnu en af de kjoler, som jeg ikke har fået brugt. Den hænger tålmodigt i skabet og venter på den særlige lejlighed, hvor den skal i brug.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar