Sort og hvid kjole

Sort og hvid kjole med blomster

Denne kjole syede jeg for et stykke tid siden og det er en af de kjoler jeg bruger aller mest lige for tiden. Den er så “nem” at bruge og kan være stille og diskret med et par sorte strømpebukser, men kan også sagtens tåle mere larmende farvede strømpebukser, sko og halskæder.

Kjolen er lavet af en kjole i størrelse XXL, som jeg fik af en af min mors venner. Jeg har brugt “Almost Pollini” mønsteret som grundmønster (det som jeg også brugte til denim kjolen), men ændrede en del. Jeg ændrede halsudskæringen og ærmerne. Og så brugte jeg blot en firkant til skørtet.

Det sort og hvide stof er en smule gennemsigtig, så kroppen og nederdelen er lavet i dobbeltstof. Stoffet er ikke særlig elastisk og jeg valgte derfor at sætte en lynlås i siden af kjolen.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar