Stribet striktrøje af rester

Stribet strik af rester

Denne trøje er strikket af rester fra andre strikkeprojekter. Den har været længe undervejs og har egentlig mest fungeret som fjernsyn-strik og pause-strik, mens jeg ventede på forsyninger til andre strikkeprojekter. Jeg har efterhånden fundet ud af, at jeg godt kan lide at have flere strikkeprojekter i gang på samme tid, så man kan skifte lidt mellem dem. Jeg synes især, det er rart at have et “nemt” projekt liggende, som man kan strikke på, når koncentrationen ikke er i top, fx når man er på farten eller ser tv.

Stribet strik af rester

Det er en helt standard raglan-trøje med trekvarte ærmer. Jeg har brugt den blå som base og lavet striber i beige og karrygul med en glimmertråd i midten. Alle garnerne har cirka samme strikkefasthed, så det var ikke et problem at strikke dem sammen. Glimmertråden er dog strikket med dobbelttråd. Det blå garn er Fluffy day i farven Seafoam. Den gule og beige er Sheepjes Colour Crafter i farverne Burum og Hasselt. Glimmergarnet er Lammy Lurex i Guld.

Stribet strik af rester

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar