Taske af hamaperler

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY

Taske af hama perler

Mit sommerferieprojekt var en taske af hama-perler. Jeg havde længde haft en idé om at kunne sy noget større end punge af hama-perler, som jeg har gjort så mange gange før. Idéen til konstruktionen kom lige så stille snigende, og inden vi tog afsted på sommerferie, havde jeg pakket en lille taske med de nødvendige perler, lynlås, nylonsnor og nåle. Det er et super godt ferie-projekt, fordi det nemt kan tages med afsted, og fordi man ikke behøver mange materialer eller meget plads for at kunne lave det.

Taske af hama perler

Tasken er syet efter samme principper som mine punge af hama-perler. Siderne på taske er syet lige som bunden på pungene. Lynlåsen er syet fast til hver sin ende af et bredt stykke, og som afslutning på lynlåsen har jeg freestylet en lukning.

Taske af hama perler

I siderne er der lave to stropper hvor jeg har indsat d-ringe. Her er det meningen, at jeg skal have fat i en kæde, som kan bruges som skulderrem. Når d-ringene er sat ind som en del af tasken, er det nemt at eksperimentere med hanken/skulderremmen efterfølgende og evt udskifte den, hvis det skulle blive nødvendigt.

Taske af hama perler

Jeg er overrasket over, hvor stabil og holdbar tasken virker, selvom den kun er syet af hama-perler. Det var en af mine bekymringer, inden jeg startede, om den mon ville blive holdbar nok, men det tror jeg slet ikke bliver noget problem.

Taske af hama perler

Hama Perler Beads Purse

DIY for Hama Perler Beads Purse

Make your own purse with this easy English DIY tutorial.
Get the English DIY
Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar