Vil du se mine UFO’er?

Kender du også det der med, at man pludselig mister interessen for et krea-projekt? Måske var der noget, der gik galt, og man ved ikke, hvordan man skal komme videre… Måske blev det bare ikke helt så godt, som man havde tænkt det, og man ved ikke, hvordan man skal rette op på det… Eller måske kom hverdagen og livet bare i vejen, og projektet har ligget og samlet støv, fordi den oprindelige entusiasme lige så stille og ubemærket er sivet ned i undergrunden og nu er pist borte…

Sådanne situationer er vist ret almindelige og resulterer ofte i en bunke UFO’er (UnFinished Objects – ufærdige projekter). Har du også sådan en bunke/kasse/hylde? Det har jeg. Mængden er heldigvis blevet mindre og mindre med årene, og jeg er blevet bedre til at færdiggøre mine projekter eller helt aflive dem, så de ikke bare ligger og giver dårlig samvittighed. Men jeg har alligevel stadig en lille kasse med et par ting, som står på standby.

Indholdet af den kasse vil jeg gerne vise frem. Måske får I lov til at se de færdige resultater engang, eller måske projekterne ender med at blive kasseret. Hvem ved…

Karrygul og brun efterårskjole

Det første projekt i min UFO-kasse er en karrygul og brun kjole, som giver mig efterårs-associationer. Jeg begyndte at sy den for 2-3 år siden, og den har ligget stille siden. Kjolen er egentlig næsten færdig – måske mangler der en enkelt oplægning eller lignende. Jeg ved ikke helt, hvorfor projektet er gået i stå. Jeg knuselsker farverne, men der er noget med sammensætningen af den brune chiffon og det lidt tykke karry-farvet stof, som ikke helt spiller. Pasformen er heller ikke helt skarp. Den får lov at ligge i kassen lidt endnu, for den har stadig potentiale.

 

Babytæppe i pastelfarver

Dette tæppe startede jeg på for et år eller halvandet siden. Det var ment som en barselsgave, men jeg fandt noget andet som gave, og tæppet blev derfor lagt til side. Nu mangler jeg egentlig mest af alt en grund til at færdiggøre tæppet, og der skal vist også findes noget stof til bagsiden og vat som mellemlægning, inden tæppet kan blive færdigt. Det får også lov til at ligge i kassen lidt endnu.

 

Sommerkjole

Sommerkjolen er nyeste gæst i UFO-kassen. Faktisk syede jeg kjolen denne sommer, men jeg synes slet ikke den fungerer. Stoffet har jeg haft i mange år, og da jeg købte det, var jeg helt vild med det. Efterhånden aftog begejstringen dog, men jeg besluttede alligevel at sy en kjole af det. Pasformen på kjolen er i princippet god, men de mange forskellige mønstre og “striber” giver noget forkert visuelt, synes jeg. Kjolen får lov at ligge i UFO-kassen lidt endnu, men jeg tror den ender sit liv som noget andet end sommerkjole.

 

Hvad har du liggende i din UFO bunke/kasse/hylde? Og hvordan sørger du for at projekterne en dag bliver færdiggjort?

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar