Verdens bedste kage?

Verdens bedste kage

Forleden holdt jeg forsinket fødselsdag for min familie, og jeg var i tvivl om hvilken kage, jeg skulle servere for dem. Kæresten syntes, at jeg skulle bage verdens bedste kage, og en hurtig søgning på Google viste, at sådan en rent faktisk findes.

Kagen er blevet kåret til “Norway’s National Cake” for nogle år siden og kaldes “Verdens beste” i Norge. Den så ikke ud af meget på billederne, men med den beskrivelse måtte jeg absolut afprøve den. Hvis du har lyst til at bage den, kan du finde opskriften her. Det er en lys kage med marengs og mandelflager, som lægges sammen med flødeskum med vanilje i. Jeg valgte at komme flødeskum på toppen og hindbær ovenpå, selvom det ikke var en del af opskriften.

Og min dom: Kagen er god – ret god. Meeen jeg vil nu ikke sige, at det er verdens bedste. Jeg er nok mere til kager med mere creme, snask og chokolade. Lidt ligesom kagen jeg viste frem sidst: Chokoladekage med cheesecakefyld og hindbær-mousse – den er god!

Når det er sagt, tror jeg dog sagtens, at jeg kunne finde på at lave kagen igen. Den er nemlig super nem og hurtig at lave. Modsat chokoladekagen kan det hele laves på én gang, og der er ikke så meget ventetid på at ingredienser skal varmes op eller køles ned.

Måske kan du også lide...

7 kommentarer

 1. Den ser SUPER lækker ud :)

 2. mutti siger:

  Den VAR god. Den vil vi godt ha´ en anden gang.

 3. Pia siger:

  Hejsa. Ser lækker ud! Kunne nu godt tænke mig, at du havde skrevet opskriften ;) som du nu lavede den.

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Tusind tak :)
   Da det ikke er min egen opskrift, kan jeg desværre ikke skrive den her på bloggen, men jeg har linket til den oppe i teksten. Jeg fulgte opskriften meget præcist. Det eneste jeg gjorde anderledes var at pynte kagen med flødeskum og hindbær på toppen. Det kan varmt anbefales.

 4. Lone Jepsen siger:

  findes opskriften ikke på dansk

 

Skriv en kommentar