Jordbærkage-cupcakes

Jordbær cupcakes

Jeg har længe haft bogmærket denne opskrift på strawberry marzipan cupcakes, da den bare ser rigtig lækker ud. Cupcakes og jordbærkage – what’s not to like?!

I weekenden fik jeg så endelig mulighed for at afprøve opskriften, da kærestens familie var på besøg. Først laves en almindelige cupcakes med marcipan i. De overtrækkes med mørk chokolade og påføres en creme af mascarpone, vanilie og citronskal. Og selvfølgelig masser af jordbær.

Jordbær cupcakes

Det hele blev lavet lige efter opskriften, og de blev rigtig gode. Jeg fik desværre ikke taget billeder af dem, der blev serveret i weekenden, men disse billeder er fra i går, hvor vi lavede dem med flødeskum i stedet for mascarpone-creme.

Opskriften var rigtig god, men til en anden gang ville jeg nok foretrække, at selve cupcaken blev lidt mindre. I disse kom der ca. 65g dej i hver form, og det vil jeg nok lave om til ca. 45g næste gang. Det giver også plads til lidt mere creme ovenpå, hvilket kæresten er helt vild med. Han var ikke helt tilfreds med portionstørrelsen på den creme, der kom ud af opskriften.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar