Oprydning

StyleDesignCreate: Blogbiks udsalg

Som nævnt tidligere er der spændende flytteplaner lige rundt om hjørnet. Om små tre uger flytter kæresten og jeg fra Aalborg til Århus i en lille skøn lejlighed midt i byen. Jeg glæder mig rigtig meget og er allerede gået mere eller mindre i flytte-mode. Det betyder blandt andet, at jeg har gang i den helt store oprydning i hele lejligheden samt i hobby-tingene.

Derfor har jeg nu opdateret blogbiksen og sænket priserne væsentligt, så skynd dig ind i blogbiksen og gør et godt kup inden det bliver for sent. Jeg regner med, at det hele bliver ryddet om et par uger.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. mor siger:

    Du er bare så dygtig og kreativ, min skat. Den er bare så skøn din blog. Hvis den karrygule taske ikke bliver solgt, må den gerne bo hos din mor lidt ;)

 

Skriv en kommentar