Oprydning

24. juni 2013

StyleDesignCreate: Blogbiks udsalg

Som nævnt tidligere er der spændende flytteplaner lige rundt om hjørnet. Om små tre uger flytter kæresten og jeg fra Aalborg til Århus i en lille skøn lejlighed midt i byen. Jeg glæder mig rigtig meget og er allerede gået mere eller mindre i flytte-mode. Det betyder blandt andet, at jeg har gang i den helt store oprydning i hele lejligheden samt i hobby-tingene.

Derfor har jeg nu opdateret blogbiksen og sænket priserne væsentligt, så skynd dig ind i blogbiksen og gør et godt kup inden det bliver for sent. Jeg regner med, at det hele bliver ryddet om et par uger.  Del dette indlæg:

En enkelt kommentar

  1. mor siger:

    Du er bare så dygtig og kreativ, min skat. Den er bare så skøn din blog. Hvis den karrygule taske ikke bliver solgt, må den gerne bo hos din mor lidt ;)

Skriv en kommentar