Tilmeld og følg med

StyleDesignCreate: Bloglovin

Som det nok ikke er gået forbi mange bloglæseres næse, lukker google reader i starten juli. Jeg vil derfor minde jer om andre måder at følge bloggen her på. Fx kan I følge med via bloglovin, hvor man forøvrigt også nemt kan få alle sine google reader feeds overført til. Jeg arbejder også på, at man skal kunne få alle indlæg som email. Du kan nu også modtage mine blogindlæg via email. Du skal blot indtaste din emailadresse i tilmeldingsfeltet til højre.

Jeg er aktiv bruger af google reader og bruger det altid til at følge blogs, så jeg er selv på udkig efter et alternativ. Jeg læser de fleste blogindlæg på min telefon, når jeg sidder i toget, så derfor er det vigtigt, at tjenesten har en god app eller mobildesign. På den baggrund har jeg fravalgt bloglovin, da jeg ikke synes deres app er særlig god.

Det er også vigtigt for mig, at tjenesten er cloud-baseret, så jeg kan følge mine blog ligegyldigt om jeg er på telefonen, egen computer eller lånt computer. Jeg kigger derfor lidt på tjenesterne Feedly og The old reader, som opfylder de fleste af mine krav.

Feedly har en pæn opsætning og en tilsyneladende god app (som dog kræver en del tilvænning efter at have brugt google readers app). Til gengæld kræver det et plugin til chrome eller firefox.

The old reader er en “kopi” af google gamle reader, og fungerer meget ligesom google reader. Desværre er der ingen app (endnu – man kan jo håbe det bliver udviklet), men til gengæld et fornuftigt mobildesign.

Måske kan du bruge mine tips til at finde din nye rss-tjeneste. Der findes selvfølgelig mange flere alternativer, end dem jeg har nævnt. Disse er blot mine favoritter efter en lang research.

Hvilke tjenester har du kigget på og tænkt dig at bruge efter 1. juli?

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar