Hjemmelavede flødeboller

StyleDesignCreate: Hjemmelavede flødeboller

Forleden læste jeg et indlæg på The vintage hausfrau, hvor Julia lavede sine egne flødeboller. Jeg blev straks inspireret og gik igang med mine egne flødeboller næste dag.

Ligesom Julia, brugte jeg også opskriften fra Odense marcipan. De var overraskende nemme at lave, men også overraskende svære at overtrække med chokolade. De blev ikke alle lige fine og nogle måtte desværre kasseres.

StyleDesignCreate: Hjemmelavede flødeboller

Jeg lavede faktisk to portioner. Den ene nøjagtig efter opskriften, mens den anden var med en anden bund og lidt grenadine i skummen. Bundene blev alt for hårde, men skummen blev rigtig fin med grenadine i.  Det giver den fineste lyserøde farve, og en rigtig god smag også.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar