Sættekasse

Sættekasse

På en loppetur for et stykke tid siden (hvor jeg blandt andet også fandt de fine gulvtæpperester og trælysekronen), fandt jeg også en fin sættekasse. Den havde små kroge i hvert rum, så jeg gætter på, at den har været brugt til opbevaring af nøgler på et hotel eller lignende.

Sættekasse

Jeg har kun et dårligt mobil-billede af hvordan sættekassen så ud før, men den var brun og havde en form for velour-beklædning på bagstykket. Ikke lige min smag.

Jeg fik løsnet bagpladen og fik afmonteret velour-beklædningen. Derefter skilte jeg sættekassen ad, så jeg bedre kunne komme til at male den. Jeg havde egentlig planlagt at male den med spraymaling, men efter at have sprayet i 2-3 minutter var den nye spraydåse pludselig tom og sættekassen var hverken helt eller halvt dækket, så jeg gik igang med en almindelig træmaling og pensel.

Sættekasse

Først malede jeg det hele i hvid og derefter malede jeg alle kanter med en mosgrøn og en gang klar lak. Min idé med at skille sættekassen ad gjorde det meget nemmere at male, men desværre var malingen lidt tyk, så det var virkelig svært at få samlet sættekassen igen. En anden gang ville jeg absolut ikke skille den ad.

Sættekasse

Bagstykket blev malet hvid, og jeg lavede nogle illustrationer på computeren (inspireret af ferm living) til at passe ind i nogle af sættekassens  rum.  Jeg malede dem altså ikke, som man måske kan tro ud fra billedet. Malingen var blot for at sikre at mine print havde den rigtige farve. For at gøre printene mere holdbare fik de adskillige lag hårlak.

Sættekasse

Jeg klippede printene til, satte dem fast på bagstykket og samlede det hele. Nu pynter den fint på min væg med nogle matchende små kander.

Sættekasse

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar