Petroleumsblå sommerkjole

petroleumsblå kjole

Min mor ville smide sin smukke petroleumsblå tunikakjole væk, men jeg tog den og beholdte den i et par år, før jeg fandt ud af hvad den skulle bruges til. Den havde nogle fine dekorative stikninger og perlebesætninger, men der var ikke særlig meget stof, så der var svært at finde ud af, hvad jeg skulle gøre med den.

petroleumsblå kjole

Som så mange gange før valgte jeg at bruge “contour bust” mønsteret til at lave en kjole. Jeg fandt noget lyst gult stof, som jeg brugte til dekoration på kjolens øverste kant, samt rundt om taljen og i ryggen. Jeg satte rynke-elastik i ryggen og satte en usynlig lynlås i siden.

Efter disse billeder er taget har jeg sat tre perlerækker foran på kjolen. Jeg er rigtig glad for kjolen og glæder mig til jeg får en lejlighed til at bruge den. Jeg lavede forøvrigt også selv halskæden som ses på billederne.

Måske kan du også lide...

2 kommentarer

 1. Nancy siger:

  I would like to follow your blog. I am not sure how to though. I enjoy your blog especially the fact that you are remaking a lot of dresses from other garments and how you use small amounts of fabric and still create a garment that is very beautiful.
  Thank you
  Nancy Pechinski
  I am also on Burda Style – http://www.burdastyle.com/profiles/6kidsathome

  • Pernille siger:

   Thank you very much for your comment, Nancy. I’m very impressed by your projects on Burda Style as well :)
   As of now I only have the regular rss feed you can use to follow the blog, but I’ll be looking into adding bloglovin’ or something similar.

 

Skriv en kommentar