Billede af strandskaller

Billede af strandskaller

Jeg har tidligere skrevet et indlæg, som handler om en profil på instagram, som laver kunst af strandskaller (se det her). Den profil havde jeg i tankerne, da vi tog i sommerhus i Blokhus i sommerferien, og jeg havde store planer om strandbesøg og muslinge- og skallesamling.

Vi var på stranden flere gange, og jeg var overrasket over hvor forskellige skaller, man kunne finde fra gang til gang. Den ene dag var der rigtig mange af en særlig type muslingeskaller, og den næste dag var der kun ganske få. Der er sikkert en logisk forklaring på det om vejr, vind og vandstand, men det overraskede mig stadig meget.

Billede af strandskaller

Da vi kom hjem fra sommerhus, vaskede jeg alle skallerne og fandt de fineste og sjoveste i samlingen. En gammel ramme fjernede jeg glasset fra og satte i stedet et tykt stykke karton i. Jeg placerede skallerne på billedet og rykkede rundt på dem, til jeg var tilfreds med placeringerne. Til sidst blev det hele limet fast med limpistol.

Jeg synes, billedet er blevet et rigtig fint minde om ferien, og det er super sjovt at lave – og samle skaller til. Næste gang, jeg kommer til stranden, tror jeg, der skal samles skaller igen til en nyt billede.

Billede af strandskaller

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar