Tina Brandt Jespersen – Inspiration fra Instagram

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-profiler, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise jer instagram-profilen som tilhører Tina Brandt Jespersen (se også hendes hjemmeside). Jeg opdagede første gang Tina Brandt Jespersens fine papirklip, da de var udstillet på vores lokale bibliotek. De fine former, geometrien, farverne og papirets struktur fascinerer mig, og jeg synes det er helt fantastisk den præcision og tid der ligger i hvert værk. Værkerne er skåret ud og derefter er bagsiden beklædt med forskellige slags papirer. De bliver lavet i mange forskellige størrelser, men dem jeg så udstillet var ca. 50 x 50 cm.

Tina Brandt Jespersen har også andre kreative værker på sin profil, bl.a. malerier, så tag et kig og bliv inspireret.

Måske kan du også lide...

En enkelt kommentar

  1. Tina Brandt Jespersen siger:

    Hej Pernille. Tusind tak for de pæne ord. Rigtig glad for at læse at du kan lide mine ting🤗

 

Skriv en kommentar