Print-selv kalender

Så nærmer et nyt år sig, og det betyder en ny kalender. I år har jeg lavet et helt nyt design til min kalender. Den er i akvarel-look og med håndskrevet font.

Kalenderen er ret kompakt, hvilket jeg bedst kan lide. Jeg bruger kalenderen til at skrive fødselsdage og begivenheder – sjældent mere end et par stykker per dag, så jeg kan godt lide at kunne få et hurtigt overblik over de næste mange uger.

Kalenderen er bare printet på vores hjemmeprinter på almindelig hobbykarton. Det giver et rigtig godt resultat, så længe man husker at sætte printkvaliteten så høj som muligt. Strukturen i hobbykartonen passer perfekt til akvarel-looket, og gør det blot endnu mere autentisk.

Jeg plejede at hænge kalenderen op med magneter på vores køleskab, men vi har fået et indbygget køleskab, så der er ikke længere nogen overflade at sætte det på. Jeg har derfor hængt kalenderen op i en billedramme, hvor glasset er fjernet. Det fungerer super godt. Det giver en rigtig flot finish, og når glasset er fjernet er det stadig nemt og hurtigt at tilføje nye ting til kalenderen.

Skulle du selv have lyst til at få denne kalender, ligger den som print-selv i shoppen her.

 

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar