Lærke Bagger – Inspiration fra Instagram

Der findes så mange spændende, kreative og kunstneriske instagram-kontoer, og jeg vil gerne dele nogle af mine favoritter her på bloggen.

Denne gang vil jeg vise jer instagram-kontoen som tilhører Lærke Bagger (se også mere på hendes hjemmeside LaerkeBagger.com). Jeg så første gang Lærke Baggers kreationer, da Mette Lindberg bar en af hendes trøjer, som dommer i X-factor. Jeg var helt solgt, og fandt hurtigt instagram-kontoen, som er et sandt overflod af smukke, farverige perler og kreative energier.

Faktisk blev jeg så inspireret af Lærke Baggers kreationer, at jeg selv kastede mig ud i en “light-version” sidste sommer. Jeg kan ikke strikke, så derfor gik jeg i stedet i gang med at sy perler på en striktrøje.

Der er også mange andre fine strik-modeller på Lærke Baggers instagram-konto, så jeg vil absolut anbefale et kig derind.

Måske kan du også lide...
 

Skriv en kommentar