Nyt, nyt, nyt…

Nyt design på StyleDesignCreate bloggen

Der har været stille på bloggen i et par uger, og det er fordi jeg har knoklet bag kulissen. Bloggen har fået en ordentlig overhaling med nyt design, ny shop og ikke mindst ny webhost.

Bloggens tidligere design var næsten 2 år gammelt, hvilket nok er længste levetid for et design her på bloggen, så jeg synes det var på tide at få det opdateret. I form af mit job som webdesigner og webudvikler elsker jeg at nørde med design og opsætning af layout, men det er svært at finde tid til at gøre det. Og når man laver design og udvikling 7,5 timer hver dag, er det også rart at lave noget andet, når man har fri.
Jeg håber, I kan lide det nye design. Det er nogenlunde samme struktur som det gamle, men jeg har gjort det lidt mere overskueligt og simpelt i udtrykket. Og så er det selvfølgelig også tilpasset mobil og tablet-visning.

Shoppen har også fået en tur med nyt layout, og der er sket en masse “bag ved tæppet”, som gør det lidt nemmere for mig at styre og vedligeholde den. Det betyder desværre også, at hvis du tidligere har købt et mønster på shoppen, som du vil downloade igen, kan det være at dit gamle link ikke virker. Skriv til mig, hvis det giver problemer.

Og så har jeg fået ny webhost. Det er nok ikke noget, du som besøgende vil lægge mærke til (men måske er siden blevet lidt hurtigere?), men for mig giver det en masse ekstra muligheder for selv at rode med nogle nørdede indstillinger. Tidligere havde jeg fx ofte problemer med at mails fra mig endte i spam-mappen. Det problem skulle jeg gerne kunne fikse nu.

Det tidligere layout på StyleDesignCreate bloggen

Det har været en større omgang at få udskiftet det hele, så sig endelig til, hvis du falder over noget, som ser mærkeligt ud eller opfører sig sært.

Tak fordi I ventede tålmodigt, mens jeg knoklede med bloggen bag kulissen. Nu er jeg klar til at komme rigtig i gang med at blogge i 2016.

Måske kan du også lide...

4 kommentarer

 1. Hvor er det blevet godt! Jeg synes bestemt det virker lettere og mere rent, hvis det giver mening? Jeg er i hvert fald fan og synes det er sejt, at du selv kan finde ud af det. Samtidig kan jeg dog godt se, at det kan være lidt langhåret at lave noget til sig selv som man normalt bruger hele sin arbejdsdag på at lave til andre :)

  • Pernille / StyleDesignCreate.com siger:

   Mange tak skal du ha’, Kristina. Det er rigtig dejligt at høre, at du kan lide det nye design – og ikke mindst at du synes det virker lettere og mere rent. Så er resultatet som jeg gerne ville have det :)

 2. Tillykke med alle nye tiltag med din blog, det er blevet rigtig godt :-)
  Glæder mig til at se mere.
  God weekend i det smukke vinter vejr.

 

Skriv en kommentar